ВЕЛИКО ГРАДИШТЕ: Заједнички наступ на Сајму туризма

Туристичка организација општине Велико Градиште организује, у сарадњи са Туристичком организацијом града Пожаревца, у петак 23. фебруара, у оквиру 40. Међународног сајма туризма у Београду, свечану презентацију овогодишње туристичке понуде.
Презентација туристичких потенцијала две општине обухвата широки спектар различитих понуда које ће представити еминентни саговорници. Нови пројекти који ће употпунити свеукупни доживљај туриста, базирани су, пре свега, на културу, спорт и рекреацију.
На презентацији ће бити речи о завршној фази обнове Рамске тврђаве, изградњи смештајних капацитета и авантура парка у Виминацијуму где се ове одржава и самит археолога, јубилеју Пожаревачког мира, завршној фази на изградњи спортске хале на Сребрном језеру која ће продужити сезону и омогућити припреме спортиста (пре свега Теодосићевог кошаркашког кампа) и током јесени и зиме, широкој понуди
Силвер-лејк резорта (спортски терени, туристички брод, ресторан, аква парк, хотел Данубиа парк у оквиру кога се планира изградња затвореног базена) и Љубичевским коњичким играма.
Презентација ће се одржати у Великој конференцијској сали (хала 4 Београдског сајма), од 11,00 до 13,00 часова.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *