ЖАГУБИЦА: НОВИ АСФАЛТ ДО ЛАЗНИЦЕ

Радови на реконструкцији пута у засеоку Каменица који повезује насеља Лазницу и Жагубицу одвијају се пуним интензитетом.

Како је истакао Предраг Ивковић, заменик председника општине Жагубица, који је заједно са представницима Месне заједнице „Јединство“ обишао терен, у току је завршна фаза планираних активности, асфалтирање, на овој деоници чија је укупна дужина 5205 метара.

Ивковић је такође посебно подвукао да се радови не изводе, како многи говоре и мисле, само пред изборе и нагласио да се, иако није изборна година, посао и на осталим правцима обавља веома динамично, поготову у свим сеоским насељима.

Прилику да се захвале свима који су учествовали у реализацији комплетне реконстукције пута Лазница –Каменица – Жагубица, искористили су и Горан Кркић, секретар у Савету Месне заједнице у Лазници, као и Љубиша Микуљевић, повереник у Месној заједници „Јединство“.

Завршетак радова на поменутој деоници, уколико временски услови дозволе, по речима извођача радова, оптимално се очекује за 10 – так дана.

Извор: http://www.zagubica.org.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *