ЖАГУБИЦА: ОДБОРНИЦИ ПОВЕРИЛИ ЈОШ ЈЕДАН МАНДАТ РУКОВОДСТВУ ОПШТИНЕ

На данашњој конститутивној седници Скупштине општине Жагубица, тајним гласањем, Оливера Пауљескић поново је изабрана за председницу Скупштине општине Жагубица, а председник општине Жагубица и у наредном мандату биће Сафет Павловић.

Сафет Павловић
Оливера Пауљескић
Предраг Ивковић

Секретар Скупштине и надаље ће бити Томислав Милојевић, а његова заменица Љиљана Светозаревић.

Заменик председника СО Жагубица и у овом мандату биће Миле Перић, а заменик председника општине Предараг Ивковић, који је ту функцију обављао и у претходном мандату.

За чланове Општинског већа изабрани су: Жика Шербановић из Лазнице, Небојша Коцић и Томислав Рајковић из Жагубице, Љубомир Трујић из Брезнице и Горан Шербановић из Медвеђице.

Перић, Пауљескић, Милојевић

На протеклим локалним изборима у општини Жагубица, листа „Александар Вучић – за нашу децу“ освојила је 22 одборничка мандата, а листа „Ивица Дачић – Социјалистичка партија Србије – Јединствена Србија – Драган Марковић Палма“ 3 одборничка мандата. Трећа листа, „Др Војислав Шешељ – Српска радикална странка“, није прешла цензус.

Данашњој седници присуствовала су 23 одборника, све одлуке донете су једногласно, а сви данас изабрани представници законодавне иизвршне власти добили су по 23 гласа.

У циљу поштовања епидемиолошких мера, конститутивна седница Скупштине општине Жагубица данас је одржана у великој сали жагубичког Центра за културу.

 

Д. М.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *