ЖАГУБИЦА: РЕКОНСТРУКЦИЈА ПУТА ОШТЕЋЕНОГ ПОПЛАВОМ

Пут Жагубица – Црна Река, долином реке Тиснице према Бору, оšтећен након проšлогодиšњих поплава, ових дана биће потпуно реконструисан, чиме ће многобројним меšтанима тог дела Жагубице бити знатно олакšано свакодневно функционисање, а у даљој перспективи представља реалну могућност за изградњу пута према Бору, чиме би се дужина овог пута скратила за трећину.

Задовољни грађани приредили су ручак у природи, поред деонице новообновљеног пута, за председника Павловића и његове сараднике, а том приликом преседник се обратио окупљеним грађанима.

„Лепо је што смо се сви окупили овде. Ово је једна мука коју нам је Бог нанео 2. августа. прошле године, а ми морамо да се боримо и да ту муку одклонимо. Хвала вам што сте приредили све ово. Свима је познато да је овај пут уз Тисницу па до Црне Реке, жила куцавица за грађане насеља Жагубица. Локална самоуправа је са вама и настојаћемо да у наредна 20 дана завршимо радове. За сада је уређен пут у дужини од 2,500 километара, и предстоји нам још 16 км., након чега ћете моћи путничким аутомобилима стићи до ваших салаша“, рекао је председник Павловић.

Реконструкција и ширење оштећеног пута, олакшаће живот за више од 150 породица које своја имања имају у овом делу Жагубице, званом Стрњик.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *